Τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα, προσεγμένα και φτιαγμένα με μεράκι...

Αναγνωρίζουμε την σημασία της διασφάλισης της ποιότητας των προϊόντων μας και της διαφάνειας στη σχέση μας με τους πελάτες μας.

Σε περίπτωση που δεν είμαστε σε θέση να παρέχουμε τα προϊόντα μας σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους, κατανοούμε την ανάγκη για την επιστροφή χρημάτων και έχουμε καθορίσει τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις για την διαδικασία αυτή:

  1. Επιστροφή Χρημάτων: Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται στο πλαίσιο των συμφωνημένων όρων της σύμβασης μας. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μετά την παραλαβή του προϊόντος σε πλήρη συσκευασία ή σε περίπτωση που είναι ελλατωματικό για χρονικό διάστημα 14 ημερών.
  2. Προθεσμία Επιστροφής: Η επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός εύλογου χρονικού πλαισίου, το οποίο θα συμφωνείται μεταξύ των δύο πλευρών. Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε τη διαδικασία της επιστροφής χρημάτων για εσάς.
  3. Αναλυτική Καταγραφή: Σε περίπτωση διαφωνίας ή αντιφάσεων σχετικά με το ποσό που πρέπει να επιστραφεί, θα διατίθενται αναλυτικές καταγραφές των πληρωμών και των προϊόντων που δεν παραδόθηκαν.
  4. Επικοινωνία: Η επικοινωνία είναι καθοριστική για τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με την ομάδα μας στην Εκκλησιαστικά Είδη – Φραγκόπουλος  για την έναρξη της διαδικασίας.

Κατανοούμε ότι η επιστροφή χρημάτων είναι μια σημαντική διαδικασία, και η Εκκλησιαστικά Είδη – Φραγκόπουλος είναι δεσμευμένη να την εκτελέσει με επαγγελματισμό και διαφάνεια. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή έχετε ερωτήσεις, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας υποστηρίξουμε.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση ή ανάγκη έχετε.